Wanneer is de iPhone 14 uitgekomen?

De iPhone 14 is de meest recente generatie van de iPhone-lijn van Apple. Het is de opvolger van de iPhone 13 en heeft een aantal belangrijke verbeteringen ten opzichte huawei p20 lite 2018 hoesje van zijn voorganger. De iPhone 14 biedt een verbeterde camera, verbeterde prestaties en een verfijnd ontwerp. Het is ook uitgerust met de nieuwste versie van iOS, iOS 14.

Wanneer is de iPhone 14 uitgekomen?

De iPhone 14 is op 20 april 2021 uitgekomen. Apple heeft de iPhone 14 officieel aangekondigd tijdens hun 'Spring Loaded'-evenement, waar ze een aantal andere producten hebben aangekondigd. De iPhone 14 is verkrijgbaar in twee verschillende versies: de iPhone 14 en de iPhone 14 Pro. Beide modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, rood, paars en groen.

De iPhone 14 is verkrijgbaar in verschillende opslagvarianten, variƫrend van 64 GB tot 512 GB. U kunt ook kiezen voor een abonnement van een mobiele provider om uw iPhone nan 14 te krijgen. De prijs van de iPhone 14 is afhankelijk van welke versie u kiest en welke opslagcapaciteit u selecteert.

Wat zijn de functies van de iPhone 14?

De iPhone 14 heeft een aantal nieuwe verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, waaronder een verbeterde camera, verbeterde prestaties en een verfijnd ontwerp. De iPhone 14 heeft een 6,1-inch Liquid Retina HD-scherm met verbeterde kleurechtheid en een helderheid van 1200 nit. Het heeft ook een verbeterde camera met een 12 MP groothoeklens en een 12 click for info MP ultrawide lens. Het is ook uitgerust met de A14-chip, die het mogelijk maakt om meer taken tegelijk uit te voeren en de prestaties te verbeteren.

De iPhone 14 is ook uitgerust met iOS 14, de nieuwste versie van iOS. Met iOS 14 heeft u toegang tot een aantal nieuwe functies, waaronder Widgets, App Clips, Smart Stack en meer. iOS 14 biedt ook een verbeterde privacybescherming, waarmee u meer controle heeft over welke gegevens apps kunnen verzamelen.

In het kort: de iPhone 14 is op 20 april 2021 uitgekomen. Het heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, waaronder een verbeterde camera, verbeterde prestaties en een verfijnd ontwerp. Het is ook uitgerust met iOS 14, de nieuwste versie van iOS. De prijs van airpods case de iPhone 14 is afhankelijk van welke versie u kiest en welke opslagcapaciteit u try this selecteert.

Dus, wanneer is de iPhone 14 uitgekomen? De iPhone 14 is op 20 april 2021 uitgekomen.